Over ons

Importeur

Trasco is al sinds begin jaren ’80 leidend importeur van verspanende gereedschappen voor de hout-, kunststof- en aluminium bewerking. De producten die wij verdelen worden ontwikkeld en praktisch allemaal geproduceerd in Duitsland.

Specialist

Wij zijn specialist op het gebied van hardmetalen bovenfrezen, boren, cirkelzaagbladen en schaafmessen. Naast artikelen voor de handdoorvoer leveren wij ook veel producten voor stationaire machines zoals CNC opspanningen en CNC frezen. Ook hebben wij een uitgebreid diamant programma en de mogelijkheid tot op maat gemaakte oplossingen.

Assortiment en innovatie

Ons assortiment kenmerkt zich door zijn breedte, diepte en topkwaliteit. Voor elk frees- en zaagprobleem hebben wij een oplossing. Hierbij worden wij in expertise ondersteund door specialisten in Duitsland. Door nieuwe technieken worden er vaak ook andere gereedschappen gevraagd. Wij springen hierop in en proberen hier met innoverende gereedschappen op aan te sluiten. Jaarlijks introduceren wij dan ook nieuwe en innovatieve producten binnen ons assortiment.

Snelle levering, perfecte service en flexibiliteit

Onze producten worden verdeeld door een uitgebreid dealernetwerk van zowel handelaren als slijpdiensten binnen Nederland en België. De meeste verdelers hebben een uitgebreid programma van ons op voorraad. Mede door onze snelle levering, service en flexibiliteit zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Onze klantenrelaties bestaan dan vaak ook al vele jaren. Wij ondersteunen onze distributeurs met adviezen, trainingen en andere verkoopondersteunende activiteiten. Zij zijn namelijk de belangrijkste schakel naar de gebruikers.