Over onze merken

JSO

Dit traditionele bedrijf, opgericht in 1882 door Jakob Schmid, is één van ’s werelds toonaangevende specialisten voor schacht- en boorgereedschappen. Klanten uit de industrie en handel profiteren elke dag van de jarenlange ervaring van de medewerkers, die hun werk uitvoeren met behulp van de nieuwste productietechnologieën.

Hoge kwaliteit is hét handelsmerk.

Het garanderen en waarborgen van een hoge kwaliteitsstandaard is een topprioriteit van JSO. Vakmensen zorgen ervoor dat alleen producten die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen, aan de klanten worden geleverd. Jakob Schmid GmbH & Co. KG is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2015.

Zo weet u zeker dat JSO alleen de gebruikelijke hoge kwaliteit levert. Voor de start van de productie simuleren ze de bewerking, controleren ze de productsterkte met state-of-the-art CAX-programma’s en garanderen zo de optimale productie van de producten zelfs vóór de eerste productiestap.

Jakob Schmid GmbH & Co. KG is een eersteklas partner voor haar klanten ten behoeve van een optimale en meest economische oplossing voor elke eis.

Deze hoge standaard motiveert JSO elke dag om samen met ons als handelspartner het beste voor u te doen. Het gebruik van de ervaring en competentie zorgt voor uw, en niet in de laatste plaats ons, succes. Openheid, eerlijkheid en billijkheid zien zij als een garantie voor constructieve en langdurige klantrelaties. JSO staat voor eersteklas advies van onze in-house application engineers, die uw project graag ter hand nemen in samenwerking met onze jarenlange JSO-handelspartners Trasco.

Uw taak – onze oplossing

Van het grote standaard assortiment tot uitgekiende speciale oplossingen. Bij JSO vindt u op maat gemaakte probleemoplossers voor hoogwaardige bewerkingen voor eenvoudige en veeleisende verwerking van houtmaterialen, composietmaterialen, non-ferro metalen en allerlei soorten kunststoffen.

De economische oplossing van uw taak staat voorop bij onze inspanningen!

Bekijk JSO producten

AKE

Al meer dan 50 jaar staat AKE bekend om de hoogste kwaliteit producten. Vandaag de dag is AKE een fabrikant die wereldwijd haar producten verkoopt. Als middelgroot familiebedrijf uit Duitsland met een internationale focus biedt AKE haar klanten de veelzijdigheid en competentie van een grote firma en de snelheid en flexibiliteit van een kleine firma. Met specialisatie, precisie, het enthousiasme voor innovatie en een enorme schat aan ervaring brengt AKE haar klanten naar de top.

AKE loopt voorop in het uitbrengen van de nieuwste technologieën. Alles volgens de hoogste standaarden en precisie. Niet voor niets heeft AKE al diverse innovatieprijzen gewonnen. Zij waren uiteraard de eerste die met een nieuwe manier van verspanen op de markt kwamen: de 2.0 opdeelzaagbladen. Ze hebben dan ook altijd als doel: unieke voordelen voor haar klanten te bewerkstelligen. Tegenwoordig is AKE één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van cirkelzaagbladen en freesgereedschappen.

Cutting & Better – Mehr als nur ein sauberer Schnitt

AKE laat haar klanten niet alleen met een product. Maximale tevredenheid wordt bereikt door intensieve communicatie en het daaruit voortvloeiende diepe begrip voor elkaar. De wens om altijd het beste te geven voor de klant en altijd een stap voor te zijn komt tot uiting in “Cutting & Better”. Voor klanten betekent dit met AKE “feel better” en “be better”.

Specialisatie als succesfactor

Wanneer een cirkelzaagblad bij AKE wordt gemaakt, kunt u de hele geschiedenis van het ontstaan ​​ervan volgen, van het plaatwerk tot het hightech-gereedschap in huis.

AKE heeft de kwaliteit “in eigen hand” in de ware zin van het woord en met een speciaal team van applicatie-ingenieurs kunnen zij  de klanten unieke oplossingen bieden die perfect zijn afgestemd op hun behoeften.

Bekijk AKE producten